Er zijn talloze woonaccessoires te verkrijgen waarmee je een uniek interieur kunt creëren. Het uitgebreide assortiment van stijlvolle, stoere en kleurrijke accessoires in de vele woonwinkels maken de keuze echter wel moeilijk. Welke blikvanger past bij jou, je gezin, jouw woonstijl en wat is een uniek product van deze tijd. Eén ding is zeker, wanneer jij je eigen personal touch toevoegt aan welke accessoire dan ook, zit je sowieso goed. Wij geven je hier enkele ideeën voor stadshuizen waar wij warm voor lopen. Inspiratie kan nooit kwaad, toch?

Je fiets aan de muur

De fiets is niet weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Een goedkoop vervoermiddel, je manoeuvreert gemakkelijk door de stadsdrukte en je blijft ook nog eens in beweging. Helaas heeft niet iedere stadsbewoner een schuur voor een fiets. Dus waar stal je dan je fiets? Een vraag die lijdt tot een authentiek aspect voor jouw woning. Hang je fiets simpelweg in je woonkamer met een Bike Shelf of de elegante Cycloc. Zo staat deze niet in de weg en heb jij je echte blikvanger te pakken. Fietsen hebben steeds vaker een retro en speciaal design, dus daar pronk je toch graag mee?

Voor de wijnliefhebbers onder ons

Een wijntje op vrijdagavond om het weekend in te luiden, een glas bij een heerlijk diner of een slokje op een verjaardag. De echte wijnliefhebber geniet op ieder moment van een heerlijk glas vol druivensmaken. Terwijl de fles met kurk steeds vaker wordt vervangen door de plastic dop, kan je met de gespaarde kurken iets moois creëren voor je interieur. Maak onderzetters voor je pannen, vul een grote vaas met de kurken van jouw speciale wijnmomentjes of wat dacht je van een handig prikboord. Die bruine kurkkleur voegt hoe dan ook warmte toe aan je woonomgeving.

Foto van Eenigwonen.nl

Schuifdeur in je interieur

In alle soorten en maten te verkrijgen. Met een simpele rail worden dit soort deuren aan een muur, het plafond of een roomdivider gemonteerd. De combinatie van deze rail en jouw uitgekozen deur kunnen een verfijnd, stoer of zelfs speels accent geven aan het interieur. Je kunt alle kanten op met de verschillende alternatieven die er aangeboden worden:

  • Een schuifdeur gemaakt van oud hout geeft een warme en natuurlijke look & feel.
  • Om meer ruimte te creëren kan je ervoor kiezen om een spiegel aan een schuifdeur te hangen.
  • Voor een strak effect raden wij een uniforme kleur aan. Door verf met extra structuur oogt een schuifdeur industrieel voor een stoer aanzicht.
  • Een tof designelement is een schuifdeur gemaakt van oude metalen panelen. Een fijne keuze voor in jouw huis.

Zoals je ziet kun je het zo gek niet bedenken. Wie had ooit gedacht dat een fiets in je woonkamer een perfect woonaccessoire zou zijn? Gebruikte kurken omtoveren in een bruikbaar design. Daar worden wij vrolijk van! En heb je een plekje in je huis die jij aan het oog wilt onttrekken? Brainstorm dan voor een gaaf woonidee en ga ermee aan de slag. Wij gaan in ieder geval op zoek naar een schuifdeur om de boel op te fleuren. Jij ook?

Reactie Achterlaten