De regio Haaglanden heeft weer grootse plannen voor ons in juli. Met een druk programma gevuld met de leukste evenementen verspreid over de regio, zal er geen verveeld weekend aan ons voorbij gaan. We hebben de uitblinkers voor je op een rijtje gezet.

Bonfire Beach Fest

Juli gaat van start op 1 en 2 juli met een vlammend evenement! Om de zomer in te luiden, organiseert LUSTR het Bonfire Beach Fest. Het strand van Scheveningen zal van de Haven tot en met het Zwarte Pad omgetoverd worden tot één groot open en gratis festivalterrein. Met een thema vol vuur zullen jong en oud vermaakt worden met culturele, muzikale, culinaire en sportieve activiteiten. Kies voor een warm en gezellig weekend op https://www.bonfirebeachfest.com.

Ondertussen in Amerika

Voor een dagje uit naar Amerika kan je je 2 juli bij de Sportring 1 te Delft melden. Voor groot en klein belooft het een gave dag te worden met mooie auto’s en motoren, live rock ’n roll muziek en de niet te missen chevyburger. Speciaal voor jou gebakken onder de motorkap van een Chevy. Zet hem in je agenda dus!

Cooking Jazz

Alle jazz liefhebbers opgelet! Op donderdagvond 6 juli ben je van harte welkom om aan te schuiven bij het borreluur, Cookin’ jazz, het optreden van een top jazzband of natuurlijk gewoon bij allemaal. Geniet van de sfeer die deze muziekstijl met zich mee brengt onder het genot van een drankje. Heb je trek? Er wordt een heerlijke Indische maaltijd geregeld (€10). Reserveer je plekje hier: https://form.jotformeu.com/52702140659351.

Youth Event

Kom op 8 en 9 juli naar de Wassenaarseslag. De KZVW en Catamaranschool Zeehelden organiseren van 11.00 tot 17.00 het Youth Event met spannende catamaran zeilwedstrijden voor de jeugd. Is jouw kind ook nieuwsgierig naar catamaran zeilen, golfsurfen of suppen? Laat ze hun waterskills op de proef stellen met een van de verscheidene try-out sessies op de zaterdag! Aanmelden kan op www.catamaranschool.nl.

De Parade

Het rondreizende theatherfestival “De Parade” strijkt weer neer in Den Haag van 7 tot en met 16 juli. Het Westbroekpark zal gevuld worden met theathertenten, fonteintenten en een prachtige nostalgische zweefmolen. Je hebt de keuze uit tientallen voorstellingen variërend van drie tot veertig minuten. Lastig, maar oh zo leuk als je een fan bent van dit pracht en praal. En weest gerust, voor de kleintjes wordt er ook een uitgebreid middagprogramma georganiseerd. https://deparade.nl/programma/#filter=.denhaag

Delft Ceramica

In het weekend van 16 en 17 juli staat de internationale keramiekmarkt “Delft Ceramica” in de stad tijdens de Delftse Keramiekdagen. Duik in de mysterieuze geschiedenis van het enige echte Delfts Blauw bij Royal Delft. Voor meer informatie ga je naar http://www.royaldelft.com.

St(r)and-up comedy show

Lekker lachen en eten met de grapkunsten van comedians Wouter Monden, Ruud Smulders en Pepijn Schoneveld. Op vrijdagavond 21 juli verandert strandtent De Fuut in een grote comedy show. Nadat de zon allang is onder gegaan, ga jij met pijn in je buik van het lachen met een vrolijk gevoel naar huis. Klinkt goed toch? Reserveer jouw tafeltje op http://www.defuut.nl/agenda.htm.

Reactie Achterlaten