Online Living

Waar je vroeger stiekem bij mensen naar binnen gluurde om hun prachtige huisinrichting te bewonderen, stelt nu heel de wereld zijn of haar interieur voor iedereen ter bezichtiging. Online natuurlijk. Werp één blik op Instagram en je bent de komende uren zoet. Of je nu een koophuis hebt of een huurwoning, je kunt alle kanten op. Neem je een kijkje met ons mee?

Huiskamer ideeën

#wooninspiratie #instaliving #livingroom #scandinavianhome #homelife

Heeft jouw woonkamer een kleine en nutteloze nis? Geen enkele probleem volgens @theobert_pot. Verf de muur in een warme tint; vind een matchend maar rustig schilderij; zet een kleine ronde tafel neer met twee verschillende stoelen voor dat speelse effect; nog een kleedje erbij; wat groen… en kijk eens aan. Daar wil je toch iedere dag zitten!

Dit zou zomaar het frame kunnen zijn die bij jouw huisje boompje beestje past. Unieke decoratie voor aan de muur met een schildering van het menselijk hart op een antieke boekenbladzijde uit 1877. In één woord: Prachtig

Soms zijn het de kleine dingen die het doen. De eyecatcher in dit plaatje is toch wel de gave vaas. Simpel maar mooi. Deze bescheiden bloemen zeggen meer dan een gigantisch boeket.

Keuken

#kitchenstyle #homedesign #designinspiration #woonkeuken

Doe eens gek en ga voor kleur in de keuken. Dit groen met het warme houten keukenblad gaan wat ons betreft perfect samen. De witte wanden houden de sfeer rustig en het totaalplaatje voelt gezellig aan.

Die hangende pannen aan de muur doen het hem zeker in deze keuken. Of is het de gekleurde mixer. Die krans met fruit aan de deur is toch ook wel heel leuk. En de kokkin heeft alle ingrediënten plus weegschaal zo bij de hand op die houten plankjes. Het kan niet anders dan dat hier heerlijke bakcreaties gecreëerd worden.

Voor degenen met een klein budget of twee linkerhanden biedt het aandacht geven aan je servies ook een oplossing. Het servies in jou woning, flat of huisje brengt karakter in de keuken. Kies de stijl, het materiaal en de kleuren die bij jezelf en jouw kookkunsten passen en voel het verschil in jouw keukenparadijs.

Badkamer

#inspiremyhomedecor #instahome #instadecor

Niet iets waar je in eerste instantie aan denkt, maar een mooie groene plant kan een badkamer echt karakteristiek geven. @pust_interior snapt het helemaal, door gebruik te maken van een witte grote pot die rust en hygiëne uitstraalt.

Klein maar fijn. Dat kan prima in een badkamer. Vind inspiratie van @designcreare voor het kleine kamertje in jouw woning. Zelf zijn we helemaal weg van de rieten mand onder de wasbak. Ook hier wordt er weer gespeeld met plantjes. Ook in klein formaat geeft het zeker het gewenste effect. Het houten detail in de spiegel dat terug komt in de wastafel, de ladder en zelfs het plafond is de kers op de taart.

Dit zijn maar enkele mooie voorbeelden van hoe gaaf jij je interieur kan maken. Ga helemaal los en duik in de hashtags van Instagram. Wanneer jij weer boven water komt zit jij vast en zeker bomvol energie om jouw thuis helemaal eigen te maken. Gooi je de roer helemaal om en wil je totaal iets nieuws? Bij Stad en Lande bieden we je graag de helpende hand in het vinden van een nieuw stekje. Wij gaan graag het gesprek met je aan dus neem contact met ons op door te bellen naar 070 365 23 80. Een mailtje naar info@stadenlande.nl kan natuurlijk ook.

 

 

 

Reactie Achterlaten